Vállalati WellBeing konferencia 2022

Kiadványaink

Kiadványaink képviselik mindazt, amit a világról gondolunk, illetve azt, amit mi szeretnénk tenni érte”

A BCM Média Kft. kiemelt szerepet játszik a médiapiacon. Bármilyen jellegű kiadványt magas szinten, színvonalasan készítünk el, ügyelve a megrendelő minden igényére. A kéziratoktól a nyomdai kivitelezésig – minden munkafázisban – professzionális szakemberekkel dolgozunk.

A saját lapok kiadása mellett szerkesztőségünk felkészült egyedi megbízások teljesítésére is. Szakértői gárdánk márkamagazinok létrehozására is vállalkozik, és egyéb szerkesztőségi szolgáltatásokat is nyújt.  Számunkra mindig a megrendelő igénye a legfontosabb, és gyakorlott csapatunk a legspeciálisabb megbízásoknak is eleget tud tenni.  

Minden esetben a partnereinkkel szorosan együttműködve dolgozunk.

Meghatározó alapelveink: fenntarthatóság, szerepvállalás, innováció, edukáció. 

Kiadványaink irányelve: a kimagasló minőség! 

Hangvétel és megjelenés: sexy, trendy, innovative & green, luxus, kényelem, otthon, egészség.

Zászlóshajónk a BCOOL Magazin 

Kiadványaink 

Nyomtatott (print) kiadványok: BCOOL Magazin, Wellness Otthon Magazin, Wellis Magazin, Csempekör katalógus. 

Online: BCOOL Magazin 

A BCOOL egy prémium lifestyle magazin. 

Célkitűzése – „ami manapság már szinte elfeledett tényező” – a minőségi szórakoztatás. Kerüljük a felszínes tartalmakat, viszont hasznos és fontos információkkal igyekszünk ellátni olvasóinkat. A print megjelenésének elsődleges célja, hogy mind a hazai, mind pedig a külföldi utazókat – a VIP-lounge-ban várakozókat, illetve partnerszállodáink vendégeit — elássa mértékadó, de mérvadó információkkal, érdekes hírekkel. Egyfajta tanácsadói és ízlésformáló szerepet betöltve ad hírt az aktualitásokról, a világ értékes eseményeiről, és irányt mutat mindazoknak, akik kíváncsiak hazánkra. 

A magazin kötelez! 

Trendérzékeny, „cool” életérzésre ösztönöz, szórakoztat, megmutatja az irányzatokat, tendenciákat, emellett értéket is közvetít. A BCOOL Magazin tágítani kívánja az olvasó érdeklődési körét, olyan információkkal látja el őket, amelyek szélesebb rálátást adnak a világra. Tippeket, ötleteket ad az olvasók számára akár a mindennapokra vonatkozóan, akár a divat, az utazás, a család vagy a főzés területén, és tartalmaival meglovagolja a legújabb áramlatokat.

A BCOOL Magazin érdekes és informatív, elmélyülésre alkalmas, ugyanakkor szórakoztató cikkeket kínál. Az igényes, irodalmi nyelvezetű írások könnyed, a kikapcsolódáshoz is ideális olvasnivalót jelentenek átölelve a kultúra különböző szegmenseit. A magazin múlt értékeit megmutatva kapcsolja össze a tradíciókat a jelennel, ezzel pedig igyekszik utat mutat a jövőre. Kellemesen fogyasztható és vidám életérzést átadó anyagaink ténylegesen könnyed és tartalmas szórakozást biztosítanak olvasóink számára, és ezáltal nemcsak egyszerűen tartalmat, tényeket közlünk, hanem értéket is hozunk létre.

Érdekes, informatív és olvasmányos

Alkalmas elmélyülésre, ugyanakkor szórakoztató cikkeket kínál. A magazin tartalmában és küllemében igyekszik mindig up-market lenni és ezáltal exkluzív hirdetési környezetet biztosítani a partnerei számára. 

A célcsoport 25 és 55 év közötti korosztály. A BCOOL Magazin tematikáját, szemléletét és szerkezetét úgy alakítottuk ki, hogy a művelt, tájékozott, sokszínű érdeklődési körű emberek részére kínáljon élményt. Azok számára nyújtunk olvasnivalót, akik az átlagosnál elmélyültebben szemlélik a világot. Célközönségünk a trendérzékeny, nyitott olvasók, a VIP-utasok, az üzletemberek, a cégvezetők, a kultúrára fogékony közönség. Olvasóink közé azok tartoznak, akik a magasabb minőségű termékeket részesítik előnyben, fontos számukra a megjelenés, az igényes szórakozás, a kultúra és a közélet. 

Olvasóink, illetve a BCM Média Kft. partnerei céltudatos, az iránymutatásokra, információkra nyitott és sikerorientált emberek. Természetes és egészséges hírszomj jellemzi őket, és az általunk közzétett hírekből, információkból táplálkozva tovább építhetik üzleti tevékenységüket, vagy éppen segíthetik személyes fejlődésüket. 

Hogyan érünk el széles közönséget? 

Mivel elsődleges terjesztési pontjaink a Budapest Airport várói, így az ott átmenő utasforgalomra építünk, vagyis nagy és változatos olvasótáborral rendelkezünk. A magazin kétnyelvűségének köszönhetően a hazánkban hosszan tartózkodó külföldieknek, illetve a Magyarországra látogató turistáknak is kínál olvasnivalót. 

A magazin online és nyomtatott formában is megjelenik, így a hirdetési lehetőségek széles spektrumon mozognak. A print és az online felület erősíti egymást, széles lehetőséget kínálva a marketing- és reklámtevékenységre.  

Miért a BCOOL Magazin? 

Sales-központú szerkesztőség, a hirdető partnerrel való szoros együttműködés.

Tartalmában unikális, hiszen kulturális missziót is betölt, nagy terjedelemben foglalkozik az életmóddal kapcsolatos témákkal, de nem hagyja figyelmen kívül gazdasági és kulturális kérdéseket sem. 

BCOOL Magazin 

A BCOOL Magazin kéthavonta jelenik meg, így forgási ideje hosszú, ami kifutási időt hagy az egyedi megjelenésekre és hirdetésekre. A lap a szerkezete által egyedi, nívós layout-ot, trendkövető hirdetési környezet biztosít, mely a partnereink visszajelzései alapján is kimagasló eredményekre képes. Többféle hirdetési csomag áll rendelkezésre, és mivel számunkra kiemelten fontos a jó partneri viszony, egyedi ajánlatok kidolgozására is adunk lehetőséget. 

Főbb rovatok

Hírek STYLE/Életmód Kultúra 

Hírek, érdekességek, hasznos információk 

Beauty, Fashion, Dizájn, Egészség, Utazás, Sport, Pszichológia 

Irodalom, Zene, Film, Képzőművészet, a témákhoz kapcsolódó interjúk, riportok

Wellness Otthon Magazin

Az egészség, az egészséges életmód napjainkra meghatározó tényezővé vált. Azért, hogy felvegyük a harcot a káros környezeti tényezőkkel, a mindennapi stresszel, és megtartsuk testi-lelki egészségünket, nekünk magunknak is tennünk kell. Ma már tudjuk, hogy nem csak a kiművelt emberfők privilégiuma az egészségtudat, hiszen mindenki tapasztalja nap mint nap a környezetén, illetve saját magán is ennek a feltétlen szükségességét. Az életvitelünk károsan hat magára az emberre és szűkebb életterére, de még a globális folyamatokra is. A Wellness Otthon Magazin az ezekben a témákban való elmélyüléshez nyújt segítséget, nem titkolt szándékkal edukálni is szeretnénk olvasóinkat. Átfogóan foglalkozunk ezekkel a témákkal, interjúinkban megszólaltatunk szakembereket, felhívjuk a figyelmet az innovatív lehetőségekre. 

A lap szórakoztató, olvasmányos módon ír a trendekről, a szépségápolással, a fenntarthatóság kérdéseiről. Megtalálhatóak benne a legújabb wellness- és fitneszlehetőségek, és foglalkozunk például a víz gyógyító erejével vagy akár a talpreflexológiával is. 

A magazin számos tanáccsal szolgál az életmód terén akár a sport, akár a táplálkozás a téma, sőt még azt is megtudhatjuk belőle, milyen mentális trükköket alkalmazhatunk egészségünk megőrzésének érdekében. 

A Wellness Otthon Magazin megmutatja, hogyan dobjuk fel a lakásunkat, milyenek az új fürdőszobatrendek, mit kell tudni a legújabb jakuzzikról. 

Mivel az otthonunk a legfontosabb életterünk, ahol megtalálhatjuk a kikapcsolódás lehetőségét, a kiadvány kiemelten foglalkozik lakberendezéssel, de még a színek, formák ideális megjelenésével is egy térben.

B COOL magazin hírlevél

Karrier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus .