Vállalati WellBeing konferencia 2022

Karrirer

Minden, ami kommunikáció.

Vagy még annál több is.

A BCM Média professzionális médiaszereplőként a médiapiac több szegmensében is jelen van. Sokoldalú csapatunk olyan szakértőkből tevődik össze, akik a saját területükön a legminőségibb munkát végzik, ezáltal biztosítjuk partnereink számára a precíz, magas színvonalú szolgáltatást. Büszkék vagyunk kiadványainkra és az általuk képviselt nívóra. 

A cég számára kiemelten fontos a felkészült csapat és munkatársaink elégedettsége. A piaci jelenlétünk meghatározó elve a transzparens együttműködés, legyen szó partnercégekről vagy a munkatársak egymás közötti kapcsolatáról a vállalaton belül. 

A BCM Média egyre több megbízás, egyre változatosabb projektek során bizonyít, ezért folyamatosan bővítjük csapatunkat. 

A következő pozíciókra keressük leendő munkatársainkat:

  • Újságíró
  • Szerkesztő
  • Hirdetésszervező
  • Gyakornok
  • Social media menedzser

Ha érdekel valamelyik pozíció: info@bcoolmagazin.hu

Gyakornoki program

A BCM Média Group számára kiemelten fontos az utánpótlás, a fiatal generációk oktatása. Elhivatottak vagyunk a médiaszakma iránt, ezért a tudásunkat szívesen átadjuk! A hozzánk érkező gyakornokok bekapcsolódhatnak a napi munkába, megtapasztalhatják egy szerkesztőség mindennapjait, sőt élesben is kipróbálhatják magukat. Lehetőséget biztosítunk számukra cikkek alkotására előre kijelölt témában, szerkesztőségünk pedig véleményezi is az általuk készített anyagokat, ezzel is segítve szakmai fejlődésüket. 

Gyakornokaink – csakúgy, mint újságíróink – részt vesznek az értekezleteken és teljes jogú tagként a brainstormingban. Nyitottan állunk javaslataikhoz, ötleteikhez, melyek még jobbá tehetik kiadványainkat. 

Munkatársaink

A BCM Média teljesítményének alapja a felkészült szakértői gárda. Munkatársaink kiemelt tapasztalatot szereztek egy-egy területen: 10-20 éve vannak a pályán újságíróként, szerkesztőként, korrektorként, éppen tördelőként, vagy sales menedzseként. 

Cégünk kiterjedt tevékenysége révén – a saját kiadványainkon kívül több lap szerkesztését végezzük – kollégáinkat egyre több és egyre szerteágazóbb feladatokkal bízhatjuk meg, ami számukra is újabb és újabb izgalmas kihívást, valamint fejlődési lehetőséget biztosít. 

Szövegírás, PR- és marketingtevékenység

A BCM Média profiljában nemcsak újságírás, hanem PR-tevékenység is szerepel. Partnereink webfelületeire is készítünk különféle stílusban és témában anyagokat, illetve igény szerint a webfejlesztésbe is bekapcsolódunk.  Munkatársaink így PR-célú és egyéb kreatív szövegek írásában is kipróbálhatják magukat. 

B COOL magazin hírlevél

Karrier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus .