Vállalati WellBeing konferencia 2022

BCOOL–IRUNmore Nőnapi közösségi futás 2021

Ahogy a mentális jóllét, az egészséges életmód és táplálkozás, úgy a sport is a mindennapok meghatározó részévé kell hogy váljon. Cégünk fontosnak tartja azokat a törekvéseket, melyek ebbe az irányba mozdítják el a társadalom gondolkodásmódját. A futás a legegyszerűbb, de mégis roppant hatékony módja testünk karbantartásának. A BCM Média ezért az IRUNmore-ral közösen szervezte meg a nőnapi futást. 

Mottónk: „Pezsdítsük fel együtt az idei nőnapot egy fantasztikus közös futással!” 

A rendezvény bázisa az Ensana Thermal & Grand Margitsziget volt, ahol szakemberek részvételével egy minikonferencia is várta az érdeklődőket. 

Az eseményen nemcsak szerkesztőségünk tagjaival lehetett találkozni, hanem jó néhány inspiráló futóval is. Megtisztelt minket jelenlétével és részvételével Thuróczi Réka az IRUNmom alapítója és Rubint Réka fitneszedző is. A futónapunkra nagyon sokan eljöttek, szinte minden korosztály kipróbálta magát, sőt, a legidősebb fitt hölgy egy 67 éves nagymama volt. A lényeg természetesen nem az volt, hogy ki a gyorsabb, hanem az egészséget szolgáló közösségi élmény.

Ezen kezdeményezésünket is folytatjuk, sőt még számos meglepetés is várja az egészséges életmód kedvelőit, ha velünk tartanak. 

A társadalmi felelősségvállalás vagy vállalati felelősségvállalás valójában egy üzleti fogalom, miszerint a vállalatok figyelembe veszik a társadalom érdekeit. Normatív, de nem kötelező érvényű, vagyis nincs törvényi ereje. Odafigyelést jelent; üzletfeleink, partnereink, alkalmazottaink érdekeinek szem előtt tartását és a környezetre kifejtett hatásunk figyelembevételét.

B COOL magazin hírlevél

Hasonló bejegyzések

Az „Év Cool Embere”

Mindezek mellett tervezzük az Év Cool Embere díj megalapítását is. A jelöltek több kategóriában indulnak: gazdaság, művészet, sport, közélet, fenntarthatóság, wellbeing. A BCD Média –

WellBeing konferencia 2022

Well & Leadership – A B COOL Magazin második WellBeing konferenciája, 2022 szeptember 28., MaxCity Konferencia terem